Lidl deschide un magazin la Piatra Neamț și ajunge la 198 de unități în România

După ce a anunţat deschiderea unui nou magazin în Bucureşti, pe data de 25 august, Lidl inaugurează în aceeaşi zi un alt magazin la Piatra Neamţ, al 4-lea din acest oraş, al 7-lea din judeţul Neamţ şi al 198-lea la nivel naţional.

LidlNoua unitate din Piatra Neamţ se va deschide pe Bulevardul Decebal, nr. 98, iar, odată cu inaugurarea sa, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă. Magazinul are o suprafaţă de 1.200 m² şi aproape 100 de locuri de parcare. Orarul de funcţionare a noii unităţi va fi următorul: între 7:30 şi 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 şi 19:00.

În ziua inaugurării, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar şi la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri şi altele. Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clienţii vor beneficia de o degustare a produselor Bucătăria Lidl.

Procesul de construcţie a noului magazin se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor, în conformitate cu normele de protecţie a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din Bucureşti şi de sediul logistic de la Lugoj, procesul de execuţie a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,093 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Lidl deschide un magazin la Piatra Neamț și ajunge la 198 de unități în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: