Lidl România preconizează că va ajunge la un număr de 200 de magazine în acest an

Lidl va deschide luni, 6 februarie 2012, cel mai mare magazin din România ce va avea suprafaţa de 1.280 mp şi 94 locuri de parcare.  Noul magazin este situat în Bucureşti, sectorul 5, pe strada Doina nr.8–8A. Construcţia, care a durat 6 luni, a necesitat o investiţie de aproximativ 1 milion de euro.

Reţeaua Lidl va însuma un total de 134 de magazine deschise în România, iar până la sfârşitul acestui an conducerea Lidl preconizează că se va ajunge la un număr de 200 de magazine.

Lidl are doua centre logistice in România: la Ploieşti, care aprovizionează zona de nord şi la Bucureşti ce aprovizioneaza restul ţării.

Produsele existente in magazine sunt în proporţie de 80% marca proprie (30% din România şi Bulgaria) şi 20% alte branduri. Produsele marca proprie sunt aceleaşi în toată Europa. În Romania, fiecare unitate Lidl are la raft aceleaşi produse, iar poziţionarea lor este identică în toate magazinele.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,071 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl România preconizează că va ajunge la un număr de 200 de magazine în acest an
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: