Lidl Romania va avea un nou Președinte al Consiliului de Conducere

Frank Wagner va prelua funcţia de Preşedinte al Consiliului de Conducere al Lidl România de la Maksymilian Braniecki.

După 4 ani petrecuți în România, timp în care Lidl România a înregistrat cea mai importantă creștere, Maksymilian Braniecki, Președinte al Consiliului de Conducere, va prelua începând cu data de 14.12.2015 aceeași poziție echivalentă în cadrul Lidl Polonia.

Poziția de Președinte al Consiliului de Conducere va fi preluată începând cu aceeași dată (14.12.2015) de către Dl. Frank Wagner, în prezent membru al Consiliului de Conducere – Resort Vânzări și Logistică.

Dl. Wagner are o experiență managerială de peste 15 ani în domeniul retailului internațional, din care peste 10 ani în cadrul companiei Lidl, cu experiență acumulată în Germania și România, deținând actuala poziție de membru al Consiliului de Conducere – Resort Vânzări și Logistică din ianuarie 2013.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl Romania va avea un nou Președinte al Consiliului de Conducere

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: