Lidl România va reloca magazinul din Târgu Mureș

Pe data de 17 aprilie 2014, Lidl România va reloca magazinul din Târgu Mureş de pe strada Livezeni nr.2. Noua unitate se deschide în Târgu Mureş, pe strada Livezeni nr. 6, luând locul vechiului magazin Lidl din acelaşi oraş. După modificare, reţeaua Lidl din România va rămâne la 174 de magazine.

Lidl-Filiale-Weinfelden-005Actualul magazin din Târgu Mureş va avea program normal de funcționare până la data închiderii, pe 16 aprilie 2014, iar în ziua următoare va fi inaugurată noua unitate, de pe strada Livezeni, nr. 6, astfel încât niciun client nu va resimţi această schimbare.

Decizia schimbării locului magazinului vine ca urmare a dorinţei de a oferi clienţilor Lidl un magazin standard care să includă o suprafaţă mai amplă de vânzare, o gamă variată de produse de panificaţie şi patiserie sub brandul „Proaspăt scos din cuptor”, mai mult spaţiu dedicat produselor alimentare şi nealimentare, dar şi un număr mai mare de locuri de parcare.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,028 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl România va reloca magazinul din Târgu Mureș
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: