Lidl va inaugura mâine două magazine, la Bacău și Caracal

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 12 septembrie a două magazine nou construite, reţeaua sa din România însumând în prezent 162 magazine.

Lidl-Filiale-Weinfelden-005Noile unităţi se deschid în Bacău, pe Str. Vadul Bistriţei nr.15 şi în Caracal, pe Str. 1 Decembrie 1918 nr. 74. Noul magazin din Bacău are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.200 mp şi a oferit la nivel local 20 de locuri noi de muncă. În Caracal, magazinul se întinde pe aproximativ 1.000 mp şi are 22 de angajaţi.

Cu ocazia inaugurării celor două magazine Lidl a pregătit campania „Lidl, cel mai bun vecin”. În perioada 12-15 septembrie, clienţii cu vârsta de minimum 50 de ani care îşi fac cumpărăturile în cele două unităţi nou deschise vor putea beneficia de un serviciu special, oferit în exclusivitate de către Lidl. Reprezentanţi ai celor două magazine se vor afla la dispoziţia clienţilor, pentru a-i ajuta să-şi care sacoşele de cumpărături până la destinaţie, conform regulamentului de campanie, disponibil pe site-ul www.lidl.ro.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent mai mult de 3.000 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,089 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl va inaugura mâine două magazine, la Bacău și Caracal
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: