Mascuta_Vesela_Nou

Loteria Română și Carrefour România lansează noul tip de Loz Carrefour

Loteria Română şi Carrefour România lansează noul tip de Loz Carrefour în variantă răzuibilă, disponibil începând din această săptămână în toate hipermarketurile Carrefour și în agențiile loto din toată ţara. 

Loz razuibil CarrefourIniţiativa confirmă interesul jucătorilor față de produsele loteristice și continuă tradiția unei bune colaborări între Loteria Română și Carrefour România, începută în urmă cu peste patru ani.

“Ne bucurăm să fructificăm parteneriatul pe termen lung pe care îl avem cu Loteria Română, cu atât mai mult cu cât acesta este în beneficiul clienţilor noştri. Sperăm ca prin noul Loz Carrefour să le oferim tuturor norocoşilor chiar mai multe motive de bucurie prin premiile atractive şi surprizele care se ascund în spatele unei simple răzuiri a Lozului Carrefour“, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour România.

Lozul Carrefour răzuibil costă 3 lei și poate aduce jucătorilor din toată ţara peste 347.000 de câştiguri în bani, cu valori cuprinse între 3 și 250.000 de lei, premii oferite de Loteria Română.

„Noul <<Loz Carrefour>>, lansat în varianta loz răzuibil, se înscrie în preocuparea cu care Loteria Română și Carrefour România vin în întâmpinarea jucătorilor, respectiv a clienţilor săi. Această inițiativă confirmă interesul jucătorilor față de produsele loteristice, oriunde s-ar afla și continuă tradiția unei bune colaborări între Loteria Româna și Carrefour România. Îi invităm pe toţi jucătorii în agenţiile loto şi în hipermarketurile Carrefour să îşi încerce norocul cu Lozul Carrefour răzuibil și să se bucure de numeroasele premii puse în joc”, a declarat Cosmin Nerodea, Director de Vânzări şi Marketing Loteria Română.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Loteria Română și Carrefour România lansează noul tip de Loz Carrefour
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: