Lucrările de construcție pentru Ploiești Shopping City se află aproape de finalizare

New Europe Property Investments plc și Carrefour Property România au anunţat stadiul avansat al lucrărilor de construcţie a celui mai mare mall regional din sudul ţării, PLOIEŞTI SHOPPING CITY.

Conform planificărilor iniţiale, lucrările de construcţie a centrului comercial PLOIEŞTI SHOPPING CITY vor fi finalizate până la jumătatea lunii noiembrie 2012. Până în prezent, a fost finalizată structura de rezistenţă, acoperişul şi pardoseala sunt aproape gata, iar lucrările la partea de instalaţii sunt în plină desfăşurare.

PLOIEŞTI SHOPPING CITY va beneficia de spaţii generoase, distribuite în mod echilibrat și le promite vizitatorilor cea mai complexă şi atractivă zonă de petrecere a timpului liber din regiune, cu 12 săli de proiecţie, operate de Cinema City, completată cu locuri de joacă destinate celor mici, o zonă de food court cu restaurante cu specific românesc şi internaţional, precum şi săli de bowling şi billiard, dar şi un cazino.

„Hypermarketul Carrefour Ploiești s-a deschis pe 19 octombrie 2005 și de atunci suntem foarte mulțumiți de rezultatele sale. Conform studiilor, reiese că locuitorii din județul Prahova ne consideră locul preferat de unde să-și facă cumpărăturile.” a declarat Francois Melchior de Polignac, directorul general Carrefour România.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,093 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lucrările de construcție pentru Ploiești Shopping City se află aproape de finalizare
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: