Next_Capitall

Magazinele Angst au fost preluate de către Mega Image

Mega Image anunță că preluarea a 19 magazine operate de rețeaua Angst a fost autorizată de către Consiliul Concurenței.

Mega Image Pod Baneasa

“Ne bucurăm că am obținut aprobarea pentru cea mai mare parte dintre magazinele analizate de către Consiliul Concurenței, fapt ce confirmă relevanța deciziei noastre de a participa la această preluare. În tot acest proces, ne-am confirmat angajamentul prin răspunsurile date tuturor solicitărilor Consiliului Concurenței, furnizând informații detaliate necesare analizării operațiunii de concentrare economică. În urma analizei, Consiliul Concurenței a aprobat preluarea de către Mega Image a activității unui număr de 19 magazine Angst din București, Otopeni și Buftea, în condițiile și termenele stabilite în acord cu autoritatea de concurență.

Mega Image a formulat în privința a două dintre magazinele achiziționate angajamente structurale, care vor fi respectate întocmai, conform hotărârii Consiliului. Considerăm că decizia Consiliului Concurenței vine să confirme faptul că, așa cum am mai precizat, Mega Image nu deține o poziție dominantă pe piața de retail din București, piață care se dovedește a fi una echilibrată și favorabilă liberei concurențe,”  declară Xavier Piesvaux, director general al Mega Image România.

În continuare, având în vedere și angajamentul conducerii companiei Angst (dl Sorin Minea) de a-și concentra activitatea viitoare în special în domeniul producției, care a consacrat brandul Angst, Mega Image va derula un parteneriat și în plan comercial, în special pentru desfacerea produselor din carne. Prin urmare, clienții Mega Image vor regăsi produsele Angst în raioane specializate în magazine din cadrul rețelei Mega Image.

“Cele 19 magazine Angst pe care le-am integrat în rețeaua noastră de magazine vor fi adaptate la formatul și standardele magazinelor Mega Image și Shop&Go. Astfel, în săptămânile ce urmează, fiecare magazin Angst va trece printr-un proces de transformare, ceea ce va oferi în final consumatorilor noștri din București, Otopeni și Buftea o gamă variată de produse de calitate, la un preț competitiv și servicii la cele mai avansate standarde,”  adaugă Xavier Piesvaux.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,075 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Magazinele Angst au fost preluate de către Mega Image

Spune-ți părerea

  1. […] Image a anunțat că preluarea celor 19 magazine operate de către rețeaua Angst a fost autorizată de către Consiliul […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: