Magazinele PROFI sunt prezente în toate județele României

PROFI a ajuns să fie prezent în toate județele țării odată cu deschiderea, la inceputul lunii iunie, a magazinului din Călărași, consolidându-și poziția ca rețeaua cu cea mai mare extindere geografică din România.

PROFI Miercurea NirajuluiÎn această săptămână, dezvoltarea rețelei a continuat cu inaugurarea altor trei magazine în Timișoara și Oradea și cu adăugarea unei noi localități în portofoliul PROFI: Miercurea Nirajului.

Noul magazin timișorean se află pe Bd. Revolutiei nr. 7, la parterul unei clădiri de locuințe și are o suprafață totală de 485 mp din care sala de vânzări acoperă 265 mp. El funcționează în format City.

Cel din Oradea se află pe str. I.Cantacuzino nr. 21, tot la un parter de clădire de locuințe și are o suprafață totală de 343 mp, sala de vânzări fiind de 215 mp și este operat ca magazin City. Al zecelea magazin din județul Mureș se află acum la Miercurea Nirajului, pe str. Piața Teilor nr. 46, în format Mini,  cu o suprafață totală de 410 mp și o sală de vânzări de 237 mp.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Magazinele PROFI sunt prezente în toate județele României

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: