Magazinele real,- au lansat „Meniul Zilei”

Raioanele „Hot Corner” din magazinele real,- au lansat „Meniul Zilei”, disponibil pentru numai 9 lei, ceea ce reprezintă contravaloarea unui bon valoric de masă. Meniul este diferit în fiecare zi şi se anunţă săptămânal, în magazine şi pe pagina de internet a real,- www.real.ro .

Meniul zilei este disponibil în toate cele 24 de magazine ale rețelei în intervalul orar 11:00 – 14.30. Clienţii matinali ai real,- pot lua micul dejun, având de ales dintre meniurile „Breakfast” disponibile între orele 8 am şi 10 am, iar pentru o gustare pot opta fie pentru un hot dog la preţul de doar 1 leu, fie pentru o gama variata de sandvişuri.

În această toamnă, real,- şi-a fixat o ţintă îndrăzneaţă de a obţine cele mai mici preţuri la produsele şi serviciile de care beneficiază clienţii noştri. Ideea Meniului Zilei şi a tuturor noutăţilor şi reducerilor de la raionul de gastronomie vine pe aceeaşi linie strategică prin care ne-am propus să le uşurăm clienţilor noştri povara crizei şi a dificultăţilor economice: economisirea banilor şi a timpului sunt cu atât mai necesare şi binevenite în ziua de azi. Aş menţiona aici şi raionul de carne proaspătă cu servire asistată, graţie căruia clienţii pot opta pentru cantitatea dorită din fiecare articol. În fiecare zi la raionul de brutărie cumpărătorii pot alege dintr-un sortiment variat de pâine proaspătă, toast, cornuri, japoneze, pateuri, plăcinte și ca o noutate pot cumpăra pâinea la kilogram în diverse sortimente, pâine albă, cu semințe, cu cartofi, cu secară etc, în funcţie de dorinţă şi necesitate” – a declarat Roch Mariaud Division Manager Ultra Fresh la real,- Hypermarket România.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,103 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Magazinele real,- au lansat „Meniul Zilei”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: