Magazinele real din Bucuresti, dupa Sarbatori

Ieri si azi am fost o tura prin magazinele real din Bucuresti. Am avut si treaba, dar voiam sa le simt si pulsul, acum, dupa Sarbatori.

Am inceput ieri cu real Cotroceni, din AFI Palace Cotroceni, cel mai nou Mall din Bucuresti. Nu era foarte aglomerat, ca dealtfel tot Mall-ul. Este adevarat ca era ora 12.00, cand am fost eu.

real1

Chiar si asa mi s-a parut putina lume.

La nivelul lunilor Noiembrie si Decembrie, socotite a fi varful vanzarilor unui hypermarket, real Cotroceni, din punct de vedere vanzari, s-a situat la jumatatea locatiei real Pan Vitan sau real Berceni ( un pic sub real Pan Vitan ). Asta in conditiile in care Mall-ul a avut zile pline, cu foarte multi cumparatori.

Continuand, azi am fost si in celelalte doua hypermarket-uri. Mai intai in real Berceni, unde am ramas socat ca parcarea era plina ochi. Am fost nevoit sa parchez departe, foarte departe de intrare. Uitati :

real B

Si credeti-ma ca poza nu arata nici pe departe faptul ca parcarea era plina.

In magazin era destul de multa lume, in mod normal. E ceva ce nu stiu eu ? Doar pentru ca azi e Boboteaza ? Ce legatura sa aiba ? A…maine e Sf Ion. Oare asta era motivul ? E pranz oameni buni. Voi nu aveti servici ?

realB1

Ei, dar cand credeam ca le-am vazut pe toate azi, am ajuns la real Pan Vitan si am ramas chiar interzis. Daca nu as fi facut poze, poate ziceati ca sunt nebun si credeti-ma…chiar sunt umblat prin magazine.

Aglomeratie ? Putin spus. In primul rand nu am gasit loc de parcare la subsol ( singura varianta de parcare la real Pan Vitan ). Dupa ce am dat cateva ture, am iesit si am parcat undeva vis-a-vis de magazin. Uitati ce era si in fata hypermarket-ului :

real PV1

…si mai apoi in magazin, la case :

real PV2

real PV3

Aceeasi intrebare o am. Oameni buni, dar voi nu aveti servici ? Era ora 13.30. In plina zi…

Am vorbit cu merchandiserul nostru si mi-a spus ca asa era de dimineata, dar ca dupaamiaza o sa fie si mai si. Asa cum a fost si ieri, si alaltaieri. Bun. Cine zicea ca o sa scada rau vanzarile dupa Sarbatori ? Exista o explicatie, totusi : lumea a ramas fara merinde dupa Sarbatori si a venit sa se aprovizioneze din nou si, da, maine e Sf Ion. La Multi Ani !

2performant.com

2 comentarii la „Magazinele real din Bucuresti, dupa Sarbatori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *