Magazinele Selgros din București-Băneasa și Ploiești se relansează cu promoții speciale

Selgros România continuă proiectul de modernizare a magazinelor sale şi relansează miercuri, 26 septembrie, magazinele Selgros din București-Băneasa și Ploiești, amenajate acum după un format nou, cu o structură mai prietenoasă şi o expunere a produselor mai accesibilă pentru clienţi.

Modernizarea magazinelor Selgros are ca scop optimizarea gamei de produse disponibile, aranjarea articolelor în funcţie de traseele de deplasare standard ale clienţilor și uşurinţa orientării în înteriorul magazinului.

Noul standard de amenajare interioară al magazinelor Selgros este rezultatul unei cercetări amănunţite a comportamentuui de consum al clienților, iar noul format acordă spaţii mai generoase categoriilor de marfă care înregistrează volumele semnificative de vânzări: băuturi, dulciuri, alimente de bază şi detergenţi.

În ziua relansării, clienţii care vizitează magazinele Selgros din Ploiești și Bucureşti-Băneasa vor putea achiziţiona numeroase produse la preţuri speciale. Pentru fiecare factură în valoare de minim 500 de lei, cumpărătorii vor primi un bilet pentru tombolă, la care vor putea câştiga bonuri valorice de cumpărături în valoare de 50 de lei.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Magazinele Selgros din București-Băneasa și Ploiești se relansează cu promoții speciale
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: