Marea Vânătoare Aniversară marchează 13 ani de prezență Carrefour pe piața din România

În perioada 19 iunie – 16 iulie, Carrefour România lansează o nouă provocare clienţilor săi şi îi invită în Marea Vânătoare Aniversară pentru a sărbători 13 ani de prezenţă pe piaţa din România. Astfel, 260.000 de premii instant își așteaptă câștigătorii, iar cei mai norocoşi dintre clienții care se vor înscrie la Tombola Aniversară se vor bucura de premii precum un apartament, mașini, vacanţe de Revelion și multe alte surprize.

Marea Vanatoare AniversaraPentru a intra în cursa Marii Vânători Aniversare, clienții sunt invitați să caute stickerele speciale în ziare și în cataloagele Carrefour, pe internet sau direct în magazine, prin consultarea hărților de la intrarea în hipermarket-uri. În plus, echipe de promoteri vor surprinde clienţii în diverse locuri din oraș – în parcuri, în intersecții, în mijloacele de transport în comun.

Fiecare sticker poate fi folosit pentru cumpărături de minimum 50 de lei ceea ce oferă șansa câștigării unuia din cele 260.000 de premii instant, direct la casa de marcat.

În plus, pentru a participa la Tombola ce pune în joc marile premii aniversare – un apartament, 13 mașini Renault Clio, 13 excursii la Paris de Revelion, 13 plinuri cu carburant, 13 vouchere de asigurare, 13 coșuri de cumpărături lunare – clienții vor completa talonul atașat stickerului aniversar și îl vor depune în urnele special amenajate.

„Cum în fiecare an sărbătorim tradiţia celor mai mici preţuri de la Carrefour – prin oferte şi promoţii atractive pentru clienţii noştri – ne-am gândit să-i premiem pe cei mai norocoşi dintre aceştia chiar în al 13-lea an! Astfel, îi invităm ca, începând de astăzi, să dea curs provocării pe care o lansăm, să găsească stickerele aniversare şi să îşi dispute şansele pentru a deveni unul dintre marii câștigători ai Tombolei Carrefour. Am pregătit multe premii şi surprize cu această ocazie, prin care ne dorim să răsplătim interesul şi fidelitatea clienţilor noştri.” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour România.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,921 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Marea Vânătoare Aniversară marchează 13 ani de prezență Carrefour pe piața din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: