Mega Image a deschis azi primul magazin Shop&Go din acest an

Mega Image a deschis azi, 30 ianuarie 2012, un nou supermarket Shop&Go, pe Str. Doamna Ghica nr 8, bl 2, sector 1, Bucuresti, ajungand astfel la un total de 10 magazine sub acest brand.

Shop&Go Doamna Ghica este un magazin de proximitate cu o suprafata de vanzare de aproximativ 110 mp destinat sa atraga clientii din imediata vecinatate. Conceptul Shop&Go ofera clientilor posibilitatea de a-si realiza cumparaturile rapid, fiind solutia ideala pentru aprovizionarea de langa casa cu necesarul zilnic de produse.

Avand acces la puterea de achizitie a retelei Mega Image, care a ajuns acum la 110 supermarketuri, Shop&Go ofera preturi competitive si produse de calitate in spatii restranse, cu o sortimentatie ce acopera nevoile de baza.

Mega Image inchide astfel luna Ianuarie cu 5 noi supermarketuri deschise: 4 Mega Image si 1 Shop&Go.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,091 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image a deschis azi primul magazin Shop&Go din acest an
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Mega Image a deschis azi, 30 ianuarie 2012, un nou supermarket Shop&Go, pe Str. Doamna Ghica nr 8, bl 2, sector 1, Bucuresti, ajungand astfel la un total de 10 magazine sub acest brand. Shop&Go Doamna Ghica este un magazin de proximitate cu o suprafata de vanzare de aproximativ 110 mp destinat sa atraga clientii din imediata vecinatate. Conceptul Shop&Go ofera clientilor posibilitatea … continuare […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: