Mega Image a deschis câte un magazin în Bucuresti, Popești Leordeni și Sinaia

Mega Image anunță deschiderea a trei noi magazine Shop&Go: unul în Bucureşti, unul în judeţul Ilfov, în Popeşti Leordeni şi unul la Sinaia, reţeaua formata din brandurile de retail Mega Image şi Shop&Go ajungând la un total de 429 de unităti.

Shop&Go-1Magazinul Shop&Go Popești Vest 15, deschis pe data de 5 august 2015, este situat pe strada Popești Vest, nr. 15, Popești Leordeni, Ilfov și are o suprafață de vânzare de aproximativ 118 mp.

Magazinul Shop&Go Republicii 20, deschis pe data de 7 august 2015, este situat pe Bld. Republicii, nr. 20, Sinaia, județul Prahova și are o suprafață de vânzare de aproximativ 98 mp

Magazinul Shop&Go Edgar Quinet, deschis pe data de 14 august 2015, este situat pe strada Edgar Quinet nr. 8-10, parter, sector 1, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 87 mp.

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 429 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (202), Shop&Go (225), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (1).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image a deschis câte un magazin în Bucuresti, Popești Leordeni și Sinaia
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: