Mega Image a deschis două noi magazine

Mega Image anunță deschiderea a două noi magazine Shop&Go în București.

Shopping groceryPe 21 august s-a deschis Shop&Go IC Brătianu 10 este situat pe Bd. I.C. Brătianu nr.10, sector 3, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 86 mp.

Ieri, 28 august, s-a deschis Shop&Go Dr. Taberei 44E  este situat pe Bd. Drumul Taberei nr. 44E, sector 6, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 119 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 431 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 431 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (202), Shop&Go (227), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (1).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image a deschis două noi magazine

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: