Mega Image a deschis magazinul cu numarul 100

Mega Image a deshis astazi, 2 noiembrie 2011, cel de-al 100-lea magazin al retelei, situat in Bucuresti, Pod Baneasa pe Bd. Alex Serbanescu, nr 60-64, in sectorul 1. Supermarketul cu numarul 100 are o suprafata de vanzare de 776mp.

Cu o politica orientata catre calitate si inovatie, Mega Image si-a extins reteaua de supermarketuri ajungand astfel la un numar total de 100 magazine, sub brandurile Mega Image si Shop&Go. Avand o puternica prezenta in Bucuresti, Mega Image a decis sa se extinda si in tara prin deschiderea in noi localitati precum Brasov, Pitesti, Targoviste si comune din aproprierea Bucurestiului. Numai in luna Octombrie, Mega Image a inaugurat 5 noi locatii, 4 dintre acestea fiind situate in Bucuresti si una in Domnesti.

„Astazi am inaugurat magazinul cu numarul 100 si suntem mandri sa fim tot mai aproape de clientii nostri, oferindu-le mereu o experienta placuta la cumparaturi si placerea de a descoperi mereu ceva nou in magazinele noastre. Vom continua sa inovam si sa ne extindem” a declarat Xavier Piesvaux, Director General Mega Image.

Mega Image devine astfel cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, deschizand in acest an 29 de noi locatii (incluzand Pod Baneasa). Majoritatea supermarketurilor din reteaua Mega Image sunt localizate in Bucuresti: 75 de magazine.

Lansat in 1995, lantul Mega Image si-a intensificat in ultima perioada expansiunea pe piata moderna de retail, dublandu-si numarul de magazine si ajungand in numai 2 ani de la 51 la 100 de magazine. In acelasi timp magazinele vechi au fost treptat integrate intr-un proces de remodelare si modernizare, pentru a se adapta si anticipa nevoile clientilor. Inovand continuu din punct de vedere al sortimentatiei, dar si al serviciilor oferite Mega Image a fost primul supermarket care a introdus noi tehnologii in comertul modern roman, precum etichetele electronice la raft sau sistemul de self scanning.

Inca din 2006, Mega Image s-a concentrat si pe introducerea de produse marca proprie in sortimentatie, tocmai pentru a oferi ceva nou clientilor, la o calitate garantata ajungand acum la sa aiba 7 marci proprii : 365, Delhaize, Bio, Eco, Care, Le Boucher si Gusturi Romanesti. Mega Image este singurul supermarket care a dezvoltat in parteneriat cu furnizori locali o gama de produse specifice romanesti, sub marca „Gusturi Romanesti”.

Mega Image va continua planurile de expansiune si in acest an, urmand sa mai deschida 4 noi locatii.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image a deschis magazinul cu numarul 100
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: