Mega Image a deschis patru noi magazine

Mega Image anunță deschiderea a patru noi magazine în București și Ilfov, astfel:

Mega Image Pod BaneasaMega Image George Enescu este situat pe Str. George Enescu nr. 36 – 42, sector 1, București, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 440 mp. Acest magazin a avut anterior formatul Shop&Go și, în urma unei perioade de reamenajare, a fost redeschis sub formatul Mega Image.

Mega Image Mizil este situat pe Str. Mizil nr. 2A, parter, sector 3, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 411 mp.

Mega Image Piața Chibrit este situat pe Bld. Ion Mihalache nr. 168C, Sectorul 1, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 85 mp.

Shop&Go Clinceni este situat în Comuna Clinceni, str. Principală nr. 105, județul Ilfov și are o suprafață de vânzare de aproximativ 411 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 456 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

2Performant

Un comentariu la „Mega Image a deschis patru noi magazine”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 23 - 27 noiembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *