Mega Image a deschis șase noi magazine

Mega Image anunță deschiderea a șase noi magazine în București.

Mega Image Pod BaneasaCele șase magazine:

Mega Image Radu Beller  este situat pe Str. Av. Radu Beller nr. 5-7, subsol, sector 1, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 441 mp, deschis în data de 18 noiembrie.

Mega Image Doamna Ghica 2 este situat pe Str. Doamna Ghica (fosta prelungire Maica Domnului nr. 176), nr. 177, Sectorul 2, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 253 mp, deschis de asemenea pe 18 noiembrie.

Cele 4 Shop&Go-uri deschise vineri, 20 noiembrie. Shop&Go Dorobanti 111/113 este situat pe Calea Dorobanți nr. 111-131, bl. 9, sc. F, sectorul 1, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 85 mp.

Shop&Go Ropotului este situat pe str. Ropotului nr. 43-45, sector 2, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 82 mp.

Shop&Go Străduinței 1 este situat pe Str. Străduinței nr. 1, parter, sector 4, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 99 mp.

Shop&Go Teiul Doamnei 15 este situat pe Intrarea Teiul Doamnei nr. 15, bl. 37, sector 2, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 164 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 453 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image a deschis șase noi magazine

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: