Mega Image a încheiat anul 2012 cu un total de 193 magazine sub brandurile Mega Image și Shop&Go

Mega Image a deschis pe 29 decembrie 2012 două noi magazine, ambele sub brandul Mega Image, în Plopeni şi Măneciu.

Mega Image Plopeni, este situat pe Strada Democraţiei, Nr. 3A, oraş Plopeni, Judeţul Prahova şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 700mp, furnizând clienţilor acces facil la o gamă diversă de produse.

Mega Image Măneciu, este situat pe Strada Gării, în oraşul Gherba, comuna Măneciu, Judeţul Prahova şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 630mp.

Mega Image îşi întăreşte astfel prezenţa şi în zonele din afara Bucureştiului, devenind astfel unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi.

Pe data de 30 Decembrie 2012 s-au deschis cinci noi magazine, patru sub brandul Shop&Go şi unul sub brandul Mega Image.

Mega Image Andronache, este situat pe Şoseaua Colentina, Nr. 261, Sector 2, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 800mp.

Shop&Go Snagov, este situat în oraşul Snagov, Bloc D1, Scara 1, parter, Judeţul Ilfov şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 96mp.

Shop&Go Aleea Sălaj este situat pe Aleea Sălaj, Nr.10, Bloc 37, Sector 5 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 126mp.

Shop&Go Ionescu Gheorghe este situat pe Strada Ionescu Gheorghe Nr. 7, Bloc 140, Sector 4 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 90mp.

Shop&Go Calea Văcăreşti este situat pe Calea Văcăreşti, Nr. 201, Sector 4 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 90mp.

Mega Image închide astfel anul 2012 cu un total de 193 magazine sub brandurile Mega Image (132 de magazine) şi Shop&Go (61 de magazine).

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image a încheiat anul 2012 cu un total de 193 magazine sub brandurile Mega Image și Shop&Go
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: