Mega Image a lansat un nou concept de magazin – COOL FOOD (Galerie foto)

După lansarea din ianuarie 2013 a primului său Concept Store, magazinul situat în piaţa Gemeni din Bucureşti, Mega Image a lansat azi, 25 septembrie 2013, un nou concept, denumit AB COOL FOOD. 

IMG-2928Magazinul COOL FOOD este o premieră pentru România reprezentând un concept ce oferă consumatorilor un sortiment exclusiv de produse congelate.” Pe lângă prospeţime, un alt mare avantaj al produselor congelate este faptul că se pregătesc foarte uşor şi foarte convenabil de către oricine, scurtând timpul pe care îl petrecem în bucătărie şi câştigăm mai mult timp pentru noi,” a declarat Cătălina Aldea, Director Comercial Mega Image, la deschiderea magazinului.

„Deasemenea ne putem bucura de produse sezoniere şi înafara sezonului – şi aici nu ne referim doar la fructe şi legume congelate – fără să fie influenţat preţul care, după cum bine ştiţi, în cazul produselor proaspete, în extrasezon, este crescut. În cazul produselor congelate, nu este influenţat preţul”

Pe lângă reţetele noi disponibile în magazin, COOL FOOD are peste 500 de produse unice, care nu există pe piaţa din România. „Am încercat să acoperim şi categorii noi de produse. Pe lângă categoriile cele mai întâlnite pe piaţă, cele de legume, fructe, peşte şi îngheţată, noi am adus şi categorii mai puţin reprezentate, începând de la produse BIO, torturi, prăjituri, până la aperitive şi produse tip ready-meal,” a precizat Cătălina Aldea.

Fiecare categorie din magazin este reprezentată printr-o culoare distinctă pentru a putea fi identificată mai uşor de către consumatori. Produsele sunt prezentate in catalogul AB COOL FOOD, detaliat, iar pozele produselor sunt realizate cu produsele reale din magazin.

Sortimentaţia este formată numai din mărci proprii dezvolatate în România şi din branduri import Mega Image.

Noul magazin AB COOL FOOD este situat pe Bulevardul Ion Mihalache, Nr. 45, Sector 1, Bucureşti, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 180 mp şi o singură casă de marcat. Cool food are 600 de articole disponibile, plus câteva produse complementare, iar aprovizionarea magazinului se face de la depozitul propriu de produse congelate din Popeşti Leordeni.

Deocamdată acest concept va fi extins doar către Bucureşti, iar următorul magazin COLL FOOD va fi deschis anul viitor. Criteriile de localizare ale viitoarelor magazine COOL FOOD vor fi legate de accesibilitate din punct de vedere transport şi parcare, pentru că acest concept nu este doar un magazin de proximitate, ci şi unul de destinaţie.

Amenajarea noului magazin s-a finalizat în aproximativ 5 luni. Pentru noul concept este disponibil şi un nou site www.abcoolfood.ro. Cool Food va avea şi un serviciu de livrări la domiciliu pe baza comenzilor online sau telefonice.

În plus, conducerea Mega Image a anunţat că pe data de 9 octombrie 2013, va deschide un nou magazin în Bucureşti, magazin dezvoltat pe primul său concept store, cel situat în Piaţa Gemeni.

1

-MG-2824

-MG-2827

-MG-2828

-MG-2829

-MG-2831

-MG-2837

-MG-2840

-MG-2843

-MG-2844

-MG-2845

-MG-2849

-MG-2853

-MG-2862

-MG-2863

-MG-2874

-MG-2883

-MG-2887

-MG-2896

-MG-2898

-MG-2919

-MG-2922

-MG-2925

IMG-2929

FOTO credit

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image a lansat un nou concept de magazin – COOL FOOD (Galerie foto)
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] de comenzi cu livrare la domiciliu, prin www.abcoolfood.ro, site-ul dedicat conceptului de magazin AB COOL FOOD, lansat în septembrie 2013, un magazin ce ce oferă consumatorilor un sortiment exclusiv de […]

    Răspunde
  2. […] de comenzi cu livrare la domiciliu, prin www.abcoolfood.ro, site-ul dedicat conceptului de magazin AB COOL FOOD, lansat în septembrie 2013, un magazin ce oferă consumatorilor un sortiment exclusiv de produse […]

    Răspunde
  3. […] Deschis pe o suprafaţă de 180 de mp, în data de 25 septembrie 2013, AB COOL FOOD a reprezentat un nou concept prin care consumatorii au fost invitaţi să descopere o nouă experienţă culinară printr-un sortiment unic de produse congelate. Cu alte cuvinte, întreaga ofertă AB COOL FOOD era alcătuită doar din produse congelate. […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: