Mega Image a lansat un program unic de susținere a producătorilor locali

Mega Image a lansat în aceasta vară un nou program pentru brandul propriu Gusturi românești, “Gusturi Românești de la gospodari”.

Gusturi romanesti de la gospodariGusturi Românești de la gospodari reprezintă un parteneriat pe termen lung între producătorii locali autentici și specialiștii Mega Image, care au lucrat împreună pentru a asigura cultivarea legumelor în condiții sigure, optime, care păstrează gustul și beneficiile naturale ale produselor.

În cadrul programului șase sortimente de legume proaspete și gustoase de sezon – roșii, vinete, ardei gras alb, ardei kapia roșu, castraveți cornișon și salată verde, cultivate sustenabil, ajung în toate magazinele Mega Image din țară, direct de la producătorii locali.

“Prin acest program, aducem mai aproape de consumatorii noștri gusturile autentice românești, printr-un parteneriat echitabil cu producătorii locali care cultivă legume cu iscusință și grijă, așa cum se făcea odinioară. Programul „Gusturi românești de la gospodari” va asigura legume proaspete direct din grădina fermierilor în toate magazinele Mega Image, iar brandul Gusturi românești reprezintă în continuare garanția calității și siguranței.

Implicarea noastră în acest parteneriat este fără precedent în România: echipele noastre sunt alături de agricultori din momentul pregătirii culturii, în timpul cultivării și până în etapa de cules. În acest fel, ne îndeplinim obiectivul de a oferi consumatorilor produse gustoase direct de la producători,” a declarat Vasilis Stavrou, Director General al Mega Image.

Inginerii agronomi Mega Image se implică de la primul pas, înainte de cultivare, prin analiza solului și a apei, prin recomandarea privind tratamentul corespunzător folosit pentru a asigura cultivarea sustenabilă, precum și prin alegerea soiurilor de legume care urmează a fi cultivate, pentru a asigura gustul autentic, de odinioară.

Pe tot parcursul cultivării, specialiștii Mega Image verifică întregul proces de producție, iar un inginer agronom oferă periodic consultanță fiecărui producător. În final, în cadrul parteneriatului, Mega Image garantează preluarea întregii producții.

Un obiectiv al programului “Gusturi românești de la gospodari” a fost acela de a susține comunitățile locale. Astfel, am inclus în cadrul programului 55 de producători ce au fost selectați după mai multe criterii: zona de proveniență să fie recunoscută pentru calitatea solului, experiență de peste trei ani în cultivare, analize pentru teren și pentru apă, proximitatea terenului față de depozitul Mega Image, la maximum 150 de km pentru asigurarea prospețimii. În acest mod putem asigura în magazinele noastre legumele proaspete și gustoase, la cea mai bună calitate” a adăugat Mircea Moga, Director Comercial al Mega Image.

Gusturi românești de la gospodari aduce în această vară, din iunie până în septembrie, în toate magazinele Mega Image din țară, șase sortimente de legume românești proaspete: roșii, vinete, ardei gras alb, ardei kapia roșu, castraveți cornișon și salată verde.

Fermele agricultorilor sunt localizate în localitățile: Vidra, Băleni, Colibași, Mogoșești, Radovanu, Greaca și Buzău; lucru ce permite distribuția rapidă după cules, astfel încât să se păstreze prospețimea legumelor.

Comuna Vidra este renumită în țara noastră pentru cultivarea de legume. Aici sunt născut și crescut, iar de cinci generații, părinții și bunicii mei au fost cultivatori de legume. Recomand clienților să consume cu încredere legumele pentru că sunt produse atent controlate de specialiști, sunt produse de calitate și proaspete. În ziua în care recoltăm legumele acestea sunt distribuite direct către Mega Image”, a declarat Popa Sorin Ion, cultivator de salată verde în comuna Vidra, partener Mega Image în programul “Gusturi românești de la gospodari”.

Programul face parte din strategia Mega Image de sustenabilitate prin care compania se implică și investește în susținerea agriculturii locale și a unei alimentații sănătoase.

Campania de comunicare din magazine va oferi consumatorilor informații privind proveniența legumelor, calitatea acestora și cultivarea sustenabilă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,079 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image a lansat un program unic de susținere a producătorilor locali

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: