Mega Image a lansat WINE Gallery, un nou concept corner specializat de vinuri – galerie foto

Mega Image a deschis azi, 18 decembrie, în cadrul Mega Image București Mall, primul concept corner specializat de vinuri – Wine Gallery  – un fel de „magazin în magazin” şi a lansat platforma online asociată acestuia.

WineGallery-029 (Copy)Strategia Mega Image în cadrul acestui nou concept are drept scop apropierea atât față de pasionații de vinuri  și interacțiunea cu aceștia despre pasiunile, interesele și dorințele lor, cât și față de cei ce doresc să descopere lumea vinurilor, oferind soluții la îndemână și modalități accesibile de cumpărare.

Dezvoltat pe conceptul „magazin în magazin” pentru unitatea din București Mall, Wine Gallery va oferi o varietate largă de vinuri, cu aproximativ 900 de sortimente de vinuri și va include peste 50 de băuturi spirtoase și produse gourmet asociate consumului de vin. Selecția oferită este potrivită atât pentru pasionați, cât și pentru consumatorii ocazionali și provine din diferite colțuri ale lumii, regăsindu-se cu precădere vinuri din România, Franța, Italia, regiunea balcanică, dar și vinuri din Maroc, Brazilia, Liban și Noua Zeelandă. România este țara cu o selecție impresionantă de peste 200 de vinuri cu reprezentarea atât a zonelor de tradiție ale țării, cât și din zone mai puțin cunoscute, oferind posibilitatea de a testa și degusta vinuri de excepție. Noul concept are o suprafață de 220 mp, iar accesul în cadrul acestuia se face prin interiorul Mega Image București Mall, aflat la nivelul -1.

Pentru a sprijini cu soluții ușoare de cumpărături stilul de viață al consumatorilor săi, Mega Image se apropie și mai mult de comunități și de interesele acestora atât în offline, cât și în online, și lansează și o platformă online asociată magazinului, www.stamdevorba.ro/vinurisidelicatese, în versiune beta. Aceasta va oferi toate informațiile necesare pentru a face cea mai potrivită alegere a unui produs și va facilita interacțiunea între consumatorii interesați de vinuri.

„Misiunea companiei Mega Image este de a oferi cliențlori noștri  plăcerea de a consuma sau de a oferi un vin de calitate și ne bucurăm să le putem pune la dispoziție acest magazin concept  care să le ofere atât informațiile de care au nevoie pentru a face cea mai potrivita alegere, cât și o gamă variată din care să se inspire. Așa au luat naștere Wine Gallery și platforma online http://stamdevorba.ro/vinurisidelicatese/, care sperăm să găzduiască cea mai mare comunitate de oameni pasionați de vinuri”, declară Xavier Piesvaux, director general al Mega Image România.

Secțiunea www.stamdevorba.ro/vinurisidelicatese/ face parte din platforma umbrelă StamdeVorba.ro, care va găzdui în viitor mai multe comunități de interes și va servi ca o sursă importantă de informații și locul preferat de interacțiune pentru o categorie largă de produse îndrăgite și pasiuni ale consumatorilor Mega Image.

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarket-uri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 392 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (190), Shop&Go (200), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,068 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image a lansat WINE Gallery, un nou concept corner specializat de vinuri – galerie foto
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Mega Image a lansat WINE Gallery, un nou concept corner specializat de vinuri – galerie foto […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: