Mega Image ajunge la 300 de magazine in Romania

Mega Image anunta deschiderea unui nou magazin Shop&Go in Bucuresti, prin care reteaua de magazine detinute ajunge la un total de 300. Astfel, prin deschiderea noului magazin Shop&Go, Mega Image isi consolideaza pozitia drept cel mai mare lant de supermarket-uri de pe piata din Romania in ceea ce priveste numarul de magazine si cel mai mare jucator in ceea ce priveste proximitatea.

MEGA-IMAGENoul magazin, ce va fi deschis oficial pentru public azi, 14 martie 2014, este situat pe Bd. Camil Ressu nr. 76 A, bloc S1B-S1C, sector 3, Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 96 mp.

“Vom continua sa fim aproape de comunitatile din cartierele din Bucuresti, astfel incat sa raspundem nevoilor clientilor nostri si sa le oferim cea mai buna oferta de produse la preturi competitive. In tot ceea ce facem, ne bazam pe inovatie si, in final, oferta de produse, serviciile si experienta din magazin sunt la cel mai inalt nivel de calitate. De exemplu, prin cele doua magazine Concept Store deschise, cat si prin lansarea magazinului AB Cool Food, consumatorii pot descoperi o noua experienta culinara si un sortiment unic de produse,” a afirmat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image.

Prin deschiderea noului magazin Shop&Go, Mega Image ajunge la o retea de 300 de magazine, dintre care 168 Mega Image, 131 Shop&Go si 1 magazin sub conceptul AB Cool Food. Inainte de deschiderea noului magazin cu numarul 300, Mega Image a deschis alte patru magazine Shop&Go in data de 07 martie 2014, astfel :

Shop&Go Ion Campineanu 26, situat pe Strada Ion Campineanu, nr. 26, sector 1, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 94 mp.

Shop&Go Porumbacu 48, situat pe Strada Porumbacu nr. 48, parter, sector 6, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 92 mp.

Shop&Go Buhusi, situat pe Aleea Buhusi nr. 2, bloc Complex A 28-spatiu C, sector 3, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 93 mp.

Shop&Go Foisorului 2, situat pe Strada Foisorului nr. 2, sector 3, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 80 mp.

Prin conceptul Shop&Go, Mega Image ofera posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero.

Pana la finalul lunii martie, Mega Image urmeaza sa mai deschida alte doua magazine noi.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image ajunge la 300 de magazine in Romania
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Mega Image ajunge la 300 de magazine in Romania […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: