Next_Capitall

Mega Image ajunge la un total de cinci magazine cu program non-stop

mega image - piata amzeiMega Image anunţă alte trei noi magazine cu program non-stop, în București: Mega Image Lugojana, Mega Image Domenii și Mega Image Mărășești.

Astfel, alături de cele două magazine, Mega Image Lizeanu și Mega Image Muncii, care au program non-stop de anul trecut, Mega Image are în prezent un total de cinci magazine cu program non-stop.

Noul serviciu suplimentar oferit de Mega Image prin magazinele cu program non-stop reprezintă continuarea angajamentului de a fi mereu aproape de clienți, oferindu-le o gamă variată de produse de calitate, în locații de proximitate.

Mega Image deține în prezent o rețea de 319 de unităţi, fiind unul dintre cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

   În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image ajunge la un total de cinci magazine cu program non-stop
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: