Next_Capitall

Mega Image anunță deschiderea a două magazine Shop&Go

Mega Image anunță deschiderea a două noi magazine Shop&Go, reţeaua formată din cele două branduri de retail – Mega Image şi Shop&Go – ajungând la un total de 436 de unităţi.

Cele doua magazine sunt:

Shop&Go-1Shop&Go Băltărețului 17-21, situat pe strada Băltărețului 17-21, sector 5, București, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 86 mp, deschis în data de 25 septembrie 2015.

Shop&Go Alexandriei 102, situat pe Șoseaua Alexandriei nr. 102, bl. L29, sector 5, București, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 75 mp, deschis în data de 29 septembrie 2015.

Mega Image ajunge, astfel, la 436 de unităţi devenind unul din cei mai puternici jucători din retail. Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 436 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (201), Shop&Go (232), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image anunță deschiderea a două magazine Shop&Go
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: