Mega Image anunță deschiderea a patru noi magazine Shop&Go

Mega Image anunță deschiderea a patru noi magazine Shop&Go, care au fost deschise astfel:

Shop&Go-1Pe 18 decembrie s-a deschis Shop&Go Fundeni 61 – este situat pe șoseaua Fundeni nr. 61, sat Fundeni, comuna Dobroești, județul Ilfov și are o suprafață de vânzare de aproximativ 73 mp.

Shop&Go Tudor Arghezi – este situat pe strada Tudor Arghezi 28A, comuna 1 Decembrie, județul Ilfov și are o suprafață de vânzare de aproximativ 97 mp.

Au apărut deja primele semne că Moşul are gânduri mari anul acesta

Shop&Go Doinei 80 – este situat pe strada Doinei nr. 80, parter, ap. 25, sat Fundeni, județul Ilfov și are o suprafață de vânzare de aproximativ 154 mp.

Mâine se va deschide Shop&Go Palanca – este situat pe strada Linia Icoanei nr. 1-3, sat Palanca, comuna Florești – Stoenești, județul Giurgiu și are o suprafață de vânzare de aproximativ 89 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 461 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *