ZaharulOradea

Mega Image deschide 4 magazine, iar rețeaua sa ajunge la 357 unități

Mega Image anunță deschiderea a patru noi magazine în București și în județul Ilfov, care vor fi deschise începând cu vineri, 17 octombrie, astfel:

Shop&Go-1Shop&Go Calea Șerban Vodă 176 – situat pe Calea Șerban Vodă nr. 176, sector 4, București, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 110 mp.

Shop&Go Dorobanți 59 – situat pe Calea Dorobanți nr. 59, sector 1, București, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 86 mp.

Shop&Go Virtuții 9 – situat pe Șoseaua Virtuții nr. 9, sector 6, București, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 81 mp.

Shop&Go Periș – situat pe Strada Principală 485, parter, Periș, județul Ilfov, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 97 mp.

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 357 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (175), Shop&Go (180), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,041 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image deschide 4 magazine, iar rețeaua sa ajunge la 357 unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: