Mega Image deschide alte două magazine Shop&Go cu care rețeaua ajunge la 427 de unități

Mega Image deschide două noi magazine Shop&Go în București, reţeaua de magazine formate din brandurile Mega Image şi Shop&Go ajungând la un număr de 427 de unităţi.

Shop&Go-1Shop&Go Bucureștii Noi 185 – este situat pe Strada Bucureștii Noi, nr. 185, sector 1, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 95 mp.

Shop&Go  Carol 23 – este situat Bd. Carol I, nr. 23, bloc P+9, sector 3, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 80 mp.

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 427 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (202), Shop&Go (222), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (1), Mega Drive (1).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *