Next_Capitall

Mega Image deschide azi în București două magazine. Alte două deschideri sunt programate până la finalul lunii

Mega-ImageMega Image deschide azi, 26 iulie 2013, două noi magazine:

1. Shop&Go Obregia va fi situat pe Bulevardul Alexandru Obregia, Nr. 7A, Bloc. 12B, Sector 4, Bucureşti şi va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 120mp.

2. Mega Image Unirii 2 va fi situat pe Bulevardul Unirii, Nr. 3-5, Sector 5, Bucureşti şi va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 196mp.

Noul Mega Image va pune la dispoziţia clienţilor o sortimentaţie variată de produse, de la produse de panificaţie proaspăt coapte în magazin, rotiserie, dar şi produsele marcă proprie 365, Gusturi Româneşti, Delhaize sau Care.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 236 de unităţi şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Mega Image va mai deschide 2 magazine noi pana la finalul lunii iulie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image deschide azi în București două magazine. Alte două deschideri sunt programate până la finalul lunii
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: