Mega Image deschide cinci noi magazine

Mega Image anunță cinci noi magazine, care vor fi deschise astăzi în București și în Constanța.

MEGA-IMAGE

Mega Image Paleologu este situat pe Calea Moșilor nr. 101, sector 2, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 573 mp.

Mega Image Mircea Cel Bătrân este situat pe Bulevardul Mircea cel Bătran nr. 152 bl MD12B, parter, Constanța și are o suprafață de vânzare de aproximativ 320 mp.

Shop&Go Carol 65, situat pe Bulevardul Carol I, nr. 65, sector 2, București, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 99 mp.

Shop&Go Elisabeta 25, situat pe Bulevardul Regina Elisabeta nr. 25, parter, sector 5, București, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 106 mp.

Shop&Go Iosif Hodoș 1A, situat pe Aleea Iosif Hodoș 1A, Bl P102, parter, sector 3, București, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 80 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 375 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *