Două noi magazine Mega Image în Breaza și București

În următoarele două zile, Mega Image va inaugura două noi magazine: joi, 14 iunie se va deschide Mega Image Piaţa Victoriei, situat pe Calea Victoriei, nr. 155, Bl. D1, scara 5 si 6, sector1, Bucureşti. Noul supermarket Mega Image va pune la dispoziţia clienţilor o gamă largă de produse, într-o suprafaţă de vânzare de aproximativ 300mp, alături de servicii de calitate.Vineri, 15 iunie, se va deschide Mega Image Breaza, situat pe Str.Republicii, nr.67, Breaza.

Astfel, Mega Image îşi întărește prezenţa şi în zonele din afara Bucureştiului, acesta fiind cel de-al cincilea supermarket deschis în judeţul Prahova (alături de alte două magazine în Ploieşti, câte unul în Comarnic şi Buşteni) devenind astfel unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi.

Cu o suprafaţă de vânzare de 650mp, Mega Image Breaza va oferi clienţilor facilitatea de a-şi realiza rapid cumpărăturile, furnizând produse variate, la preţuri competitive şi servicii de calitate. Clienţii magazinului vor găsi o gamă variată de produse sub mărcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-preţ „365”, la produsele speciale „Delhaize”, produse ecologice „Bio”, până la produsele cu specific românesc „Gusturi Româneşti” prin care Mega Image aduce tradiţia mai aproape de consumatori.

Mega Image îşi va continua expansiunea, urmând să mai deschidă în luna iunie a acestui an încă trei magazine.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *