Mascuta_Vesela_Nou

Mega Image deschide două magazine Mega Image și trei magazine Shop&Go

Mega Image deschide astăzi, 30 august 2013, cinci magazine noi: două magazine Mega Image şi trei magazine Shop&Go.

Mega-ImageMega Image Tunari 2, este situat pe Şoseaua Calea Bucureşti, nr. 3, comuna Tunari, Ilfov şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 551mp.

Mega Image Valea Argeşului, este situat pe strada Valea Argesului, nr. 5, bl. C1, sector 6, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 256 mp.

Cele doua magazine Mega Image pun la dispoziţia clienţilor o sortimentaţie largă de produse, alături de servicii de calitate. În sortimentaţia magazinelor clienţii vor găsi o gamă variată de produse sub mărcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-preţ „365”, la produsele speciale „Delhaize”, până la produsele cu specific românesc „Gusturi Româneşti” prin care Mega Image aduce tradiţia mai aproape de clienţii săi.

Shop&Go Bucureşti-Ploieşti 30-34, este situat pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, nr. 30-34, sector 1, Bucureşti, şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 129 mp.

Shop&Go Calea Ferentari, este situat pe Strada Calea Ferentari, nr. 83, sector 5, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 90 mp.

Shop&Go Splaiul Unirii 8, este situat pe Splaiul Unirii, nr. 8, bl. B4, sector 4, Bucureşti şi are o suprafaţă de aproximativ 127 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine,iar noul concept Shop&Go vine în întâmpinarea clienţilor care doresc să-şi facă cumpărăturile rapid, din imediata proximitate a locuinţei sau în drum spre casă.

Mega Image oferă pe piaţă prin conceptul Shop&Go şi posibilitatea celor care vor să devină antreprenori să preia un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze. Mega Image pune la dispoziţie experienţa sa în retail, în timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fără riscurile de a începe de la zero.

Mega Image închide astfel luna august cu 9 magazine nou deschise, din care 4 Mega Image şi 5 Shop&Go.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image deschide două magazine Mega Image și trei magazine Shop&Go
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: