Mega Image deschide două noi unități Shop&Go și ajunge la o rețea de 200 de magazine

Mega Image va deschide Sâmbătă, 23 februarie, două noi magazine sub brandul Shop&Go. Cele două magazine sunt situate pe Bulevardul Pache Protopopescu, Nr. 43, Sector 2, Bucureşti, ce va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 93 mp şi pe Bulevardul Decebal, Nr. 12, Bloc S7, tronson II, Sector 3, Bucureşti, ce va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 91 mp.

Cu deschiderea celor două noi magazine Shop&Go, Mega Image ajunge la o reţea de 200 de magazine, din care 136 Mega Image şi 64 Shop&Go, reîntărindu-şi astfel poziţia de cel mai mare lanţ de supermarketuri din România.

Pentru a sărbători deschiderea magazinului cu numărul 200 au fost pregătite multe surprize clienţilor, printre care şi o tombolă ce se va desfăşura în perioada 23 februarie – 23 martie 2013. Pentru cumpărături de minim 40 de lei, fiecare client primeşte un talon pentru tombolă având posibilitatea de a câştiga, prin tragere la sorţi, unul din cele 200 de aparate electrocasnice sau o maşină Range Rover Evoque.

Mega Image urmează să mai deschidă 2 magazine noi până la finalul lunii februarie.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,050 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image deschide două noi unități Shop&Go și ajunge la o rețea de 200 de magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: