Mega Image deschide patru magazine Shop&Go, iar rețeaua sa ajunge la 323 de unități

  • de

Mega Image anunţă deschiderea a patru magazine, situate în Bucureşti, în judeţul Ilfov şi în judeţul Dâmboviţa. Reţeaua de magazine, ce cuprinde brandurile Mega Image şi Shop&Go, ajunge la 323 unităţi.

Shop&Go-1Mega Image deschide astăzi, 17 iulie, un nou magazin Shop&Go în București. Shop&Go Grigore Ionescu 94, situat pe str. Grigore Ionescu nr. 94, bl. T7B, parter, sector 2, Bucureşti, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 109 mp.

Mega Image deschide vineri, 18 iulie, două noi magazine: un magazin Shop&Go în județul Ilfov și un magazin Mega Image în județul Dâmbovița.

Shop&Go Petre Ionel 12A este situat pe str. Slt. Petre Ionel nr. 12 A , Brănesti, județul Ilfov şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 107 mp.

Magazinul Mega Image Crevedia este situat pe Șoseaua București – Târgoviște nr. 119, Comuna Crevedia, Sat Crevedia, județul Dambovita şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 402 mp.

Cele patru unităţi vor fi deschise astfel:

Mega Image deschide sâmbătă, 19 iulie, un nou magazin Shop&Go în București: Shop&Go Grigore Moisil 53, situat pe str. Grigore Moisil nr. 53, sector 2, Bucureşti, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 87 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 323 de unităţi şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *