Mega Image deschide patru noi magazine

Mega Image anunță patru noi magazine, care sunt sau vor fi deschise pentru public.

Mega Image Pod Baneasa

Shop&Go Unirii 70, un nou magazin care a fost deja deschis miercuri, 26 noiembrie, în Constanța. Magazinul este situat pe strada Unirii nr. 70, bl. D, parter, Constanța și are o suprafață de vânzare de aproximativ 128 mp.

Mega Image Avrig, un nou magazin care se deschide astăzi, 28 noiembrie, în București. Magazinul este situat pe bulevardul Ferdinand nr. 113A, sector 2, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 708 mp.

Două magazine Shop&Go, care vor fi deschise sâmbătă, 29 noiembrie, în Constanța:

  • Shop&Go Mamaia 268, situat pe Bulevardul Mamaia nr. 268 bl L3, parter, Constanţa, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 79 mp.
  • Shop&Go Tomis 209, situat pe Bulevardul Tomis  nr 209 bl TS6A parter, Constanţa, cu o suprafață de vânzare de aproximativ 77 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 367 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image deschide patru noi magazine

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: