Mega Image deschide patru noi magazine

Azi, 21 decembrie 2012, Mega Image va deschide două noi magazine, ambele sub brandul Shop&Go.

Shop&Go Zizin, este situat pe Strada Zizin, Nr. 10A, Sector 3, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 86mp.

Shop&Go Crângaşi 40, este situat pe Calea Crangaşi Nr. 40, Bloc 11P, Sector 6, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 91mp.

Sâmbătă, 22 Decembrie se vor deschide Mega Image Piscului şi Shop&Go Ghencea 24.

Mega Image Piscului, este situat pe Strada Piscului Nr. 16, Bloc 42, parter, Sector 4, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 255mp, furnizând clienţilor acces facil la o gamă diversă de produse.

În sortimentaţia magazinului se regăsesc şi mărcile proprii Mega Image: Delhaize, Gusturi Româneşti şi  365 prin care clienţii beneficiază de produse cu cel mai bun raport calitate-preţ.

Shop&Go Ghencea 24, este situat pe Bulevardul Ghencea Nr. 24, Bloc C89, Scara B, parter, Sector 6, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 105mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 186 de locaţii, iar noul concept Shop&Go vine în întâmpinarea clienţilor care doresc să-şi facă cumpărăturile rapid, din imediata proximitate a locuinţei sau în drum spre casă.

Mega Image oferă pe piaţă prin conceptul Shop&Go şi posibilitatea celor care vor să devină antreprenori să preia un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze. Mega Image pune la dispoziţie experienţa sa în retail, în timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fără riscurile de a începe de la zero.

Mega Image îşi va continua expansiunea, urmând să mai deschidă 7 magazine în luna Decembrie.

OFERTĂ SPECIALĂ30% reducere la Abonamentul Premium – 12 luni, între 17 decembrie şi 24 decembrie 2012!

2Performant

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *