Mega Image deschide primul dintre cele 9 magazine programate în luna august

Mega-ImageMega Image a deschis astăzi un nou magazin Mega Image în judeţul Braşov, situat pe Strada Zizinului nr. 65, bloc S22D, sc.D, Braşov.

Mega Image Zizin are o suprafaţă de aproximativ 361 mp şi trei case de marcat care vor sta la dispoziţia clienţilor, pentru a asigura un flux optim, astfel încât aceştia să-şi poată realiza cumpărăturile rapid.

Noul magazin Mega Image pune la dispoziţia clienţilor o sortimentaţie variată de produse, de la produse de panificaţie proaspăt coapte în magazin, rotiserie, bar de salate, dar şi produsele marcă proprie 365, Gusturi Româneşti, Delhaize sau Care.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 239 unităţi şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Mega Image va mai deschide 8 magazine noi pana la finalul lunii august.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image deschide primul dintre cele 9 magazine programate în luna august
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: