Mega Image deschide trei magazine Shop&Go, iar rețeaua sa ajunge la 314 unități

  • de

Mega Image anunţă deschiderea a trei magazine Shop&Go, în București. Două magazine Shop&Go vor fi deschise astăzi, 18 iunie, iar cel de-al treilea va fi inaugurat vineri, 20 iunie. 

Shop&Go-1Shop&Go Iuliu Maniu 109 este situat pe Bd. Iuliu Maniu nr. 109, bl. E, parter, sector 6, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 87 mp.

Shop&Go Calea Călărași 174 este situat pe Calea Călărașilor nr. 174, bl. 58, parter, sector 3, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 94 mp.

Magazinul ce urmează a fi deschis vineri, Shop&Go Chitila 178 este situat pe str. Chitilei nr. 178, parter, sector 1, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 90 mp.

Prin conceptul Shop&Go, Mega Image oferă posibilitatea celor care vor să devină antreprenori să preia un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze. Mega Image pune la dispoziţie experienţa în retail, în timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fără riscurile de a începe de la zero.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 314 unităţi (169 Mega Image, 144 Shop&Go şi 1 AB COOL FOOD) şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *