Mega Image inaugurează șase noi magazine Shop&Go în Brașov

shop-&-go-logo-1Mega Image anunţă deschiderea a şase noi magazine Shop&Go în Braşov. Oraşul Braşov devine astfel al doilea oraş după Bucureşti în care este dezvoltat conceptul Shop&Go.

Azi, 19 aprilie, vor fi deschise trei noi magazine Shop&Go:

– Shop&Go Griviţei 40, va fi situat pe Strada Griviţei, Nr. 40 si va avea un spaţiu de vânzare de aproximativ 104mp.

– Shop&Go Calea Bucureşti 24, va fi situat pe Calea Bucureşti, Nr. 24, Bloc S4 şi va avea un spaţiu de vânzare de aproximativ 93mp.

– Shop&Go Calea Bucureşti 104, va fi situat pe Calea Bucureşti, Nr. 104 şi va avea un spaţiu de vânzare de aproximativ 115mp.

Mâine, 20 aprilie, vor fi inaugurate alte trei noi supermarketuri Shop&Go:

– Shop&Go Harmanului 64, va fi situat pe Strada Harmanului, Nr. 64 şi va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 108 mp.

– Shop&Go Jepilor 2, va fi situat pe Strada Jepilor, Nr. 2, Bloc A8 şi va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 105 mp.

– Shop&Go Jupiter 1, va fi situat pe Strada Jupiter, Nr. 1 ( Piaţa Astra) şi va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 102 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, iar noul concept Shop&Go vine în întâmpinarea clienţilor care doresc să-şi facă cumpărăturile rapid, din imediata proximitate a locuinţei sau în drum spre casă.

Mega Image oferă pe piaţă prin conceptul Shop&Go şi posibilitatea celor care vor să devină antreprenori să preia un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze. Mega Image pune la dispoziţie experienţa sa în retail, în timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fără riscurile de a începe de la zero

Mega Image va mai deschide încă un magazin până la finalul lunii aprilie.

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde 215 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (139) şi Shop&Go (76).

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image inaugurează șase noi magazine Shop&Go în Brașov
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: