ZaharulOradea

Mega Image închide cele 4 magazine din Pitești

Ca urmare a analizelor strategice anuale și a evaluării portofoliului de magazine, Mega Image a luat decizia de a înceta operațiunile actuale din orașul Pitești.

Mega Image Pod BaneasaCele patru magazine din Pitești (Mega Image Negru Vodă, Mega Image I.C. Brătianu, Shop&Go Calea Drăgășani 5 și Shop&Go Doaga 2) vor fi închise în săptămânile care urmează. Mega Image a concluzionat că magazinele din rețeaua proprie din orașul Pitești nu înregistrează un nivel de vânzări care să permită susținerea în continuare a activității comerciale.

În ciuda eforturilor pe care compania le-a făcut de la deschiderea acestor magazine, performanța  vânzărilor în aceste spații nu atinge nivelul scontat. Investițiile făcute în publicitate, logistică, prețuri și promoții nu au adus rezultatele așteptate, ci s-au adăugat la pierderile deja înregistrate.

Ne vedem nevoiți să luăm o decizie dificilă, aceea de a închide în perioada următoare, cele patru magazine situate în orașul Pitești, respectiv două magazine Shop&Go și două magazine Mega Image. Decizia este regretabilă, întrucât cunoaștem implicarea fiecăruia dintre proprietarii spațiilor noastre și a partenerilor noștri în construirea unei povești comune de succes. Din păcate însă, trebuie să avem în vedere performanța actuală a magazinelor, care este una sub nivelul așteptărilor noastre.” a declarat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image.

Mega Image dorește să mulțumească tuturor clienților săi din Pitești pentru fidelitatea acestora și să îi asigure că orașul Pitești se va afla în continuare în atenția companiei, iar, pe viitor, posibilitatea revenirii este avută în vedere, odată cu apariția unor condiții favorabile.

Compania va continua procesul de extindere a rețelei de magazine în București, Constanța, Brașov, dar și în alte localități unde Mega Image este deja

Concentrarea investițiilor noastre în localitățile unde nivelul de performanță este adecvat reprezintă argumentul din spatele deciziei luate în cazul orașului Pitești. Însă, aceasta este o decizie punctuală care nu va influența în nici un fel ritmul nostru de expansiune în piața de retail din România, care, conform estimărilor noastre, va fi la același nivel cu cel din ultimii ani.” a adăugat Mihai Spulber, Mega Image Operations Director.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image închide cele 4 magazine din Pitești

Spune-ți părerea

  1. […] Mega Image închide cele 4 magazine din Pitești […]

    Răspunde
  2. […] am citit stirea asta, brusc mi s-a facut dor de Profi-ul meu de la Drumul Taberei 34! Acum e Mega! Si acolo si […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: