Mega Image închide luna iunie cu 7 magazine nou deschise

Mega-ImageMega Image deschide mâine, 28 iunie 2013, trei magazine Shop&Go şi un magazin Mega Image.

Shop&Go Iuliu Maniu 67, va fi situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 67, Bl. 6, sector 6, Bucureşti şi va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 91 mp.

Shop&Go Mărgeanului, va fi situat pe Strada Mărgeanului, nr. 14, Bl. 50, parter, sector 5, Bucureşti şi va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 93 mp.

Shop&Go Matei Basarab 70, va fi situat pe Strada Matei Basarb, Nr. 70, Bl. L 112A, Sector 3, Bucureşti şi va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 101 mp.

Tot mâine va fi deschis şi Mega Image Caramfil, ce va fi situat pe Strada Nicolae Caramfil, Nr. 6 -8, Sector 1, Bucureşti ce va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 861 mp.

În sortimentaţia noului magazin Mega Image, clienţii vor găsi o gamă variată de produse sub mărcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-preţ „365”, la produsele speciale „Delhaize”, până la produsele cu specific românesc „Gusturi Româneşti” prin care Mega Image aduce tradiţia mai aproape de clienţii săi.

Parcarea cu 56 de locuri şi cinci case de marcat vor sta la dispoziţia clienţilor, astfel încât aceştia să-şi poată realiza cumpărăturile rapid.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 232 de unităţi şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Mega Image inchide astfel luna iunie cu 7 magazine nou deschise.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

2 comentarii la „Mega Image închide luna iunie cu 7 magazine nou deschise”

  1. Pingback: Mega Image închide luna iunie cu 7 magazine nou deschise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *