Mega Image închide luna noiembrie cu 13 magazine deschise: 8 Mega Image și 5 Shop&Go

Mega Image va deschide mâine, 29 noiembrie 2013, în Bucureşti, două magazine: Mega Image Pucheni şi Mega Image Industriilor.

MEGA-IMAGEMega Image Pucheni, va fi situat pe strada Pucheni, nr.42, parter, sector 5, Bucureşti şi va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 732 mp.

Mega Image Industriilor, va fi situat pe strada Industriilor, nr. 28, sector 3, Bucureşti şi va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 659 mp.

Noile magazine Mega Image vor pune la dispoziţia clienţilor o sortimentaţie variată de produse, de la produse de panificaţie proaspăt coapte în magazin, rotiserie, până la produse marcă proprie 365, Gusturi Româneşti sau Delhaize.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 273 de unităţi şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Mega Image închide astfel luna noiembrie cu 13 magazine deschise: opt magazine Mega Image şi cinci magazine Shop&Go.

 

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

BLACK WEEKdiscount de 50% la rate card-ul revistei pentru serviciile de publicitate! Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image închide luna noiembrie cu 13 magazine deschise: 8 Mega Image și 5 Shop&Go
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: