Mega Image închide luna septembrie cu 5 magazine deschise: 3 Mega Image, un Shop&Go și un magazin AB COOL FOOD

Mega Image va deschide mâine, 27 septembrie, un nou magazin Mega Image ce va fi situat pe Strada Împăratul Traian , Nr. 32, Sector 4, Bucureşti.

Mega-ImageMega Image Împăratul Traian, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 452 mp şi trei case de marcat.

Noul Mega Image va pune la dispoziţia clienţilor o sortimentaţie variată de produse, de la produse de panificaţie proaspăt coapte în magazin, rotiserie, bar de salate, dar şi produse marcă proprie 365, Gusturi Româneşti, Delhaize sau Care.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 252 de unităţi şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Mega Image închide astfel luna septembrie cu cinci magazine nou deschise, 3 Mega Image, un Shop&Go şi un magazin AB COOL FOOD.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *