Mega Image își consolidează poziția pe piața din România

Mega Image a deschis astăzi, 23 mai 2012, două supermarketuri, unul în Bucuresti și altul în Constanța. Mega Image Maica Domnului este situat în Str. Lacul Tei, nr. 119 – 121, bl. 5 A, parter, sector 2, București, având o suprafață de vânzare de aproximativ 210mp. Cel de-al doilea magazin, Mega Image Cireșica, este situat în orașul Constanța, pe Str. Cismelei, nr.16 și are o suprafață de vânzare de 510mp. Acesta este al cincilea supermarket Mega Image deschis în Constanța. Rețeaua Mega Image își întărește astfel prezența și în zonele din afara Bucureștiului, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail.

Mâine, 24 mai, se va deschide un nou magazin Shop&Go în Aleea Covasna, nr. 32, sector 4, București. Magazinul va avea o suprafață de vânzare de aproximativ 110mp. Mega Image își extinde în mod constant rețeaua de magazine, iar noul concept Shop&Go vine în întampinarea clienților care doresc să-și facă cumpărăturile rapid, din imediata proximitate a locuinței sau în drum spre casă.

Rețeaua Mega Image ajunge astfel la un total de 133 magazine, sub brandurile Mega Image și Shop&Go. Alte trei magazine Mega Image vor fi inaugurate până la finalul lunii Mai.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *