ZaharulOradea

Mega Image își mută sediul central în noul spațiu de birouri din Plaza Romania

Mega Image a anunţat azi printr-un comunicat că îşi va muta sediul central în noul spațiu de birouri din cadrul complexului comercial Plaza România, în urma unui contract încheiat cu Anchor Grup. Mutarea se va produce la începutul lunii iunie 2016.

Mega Image sediu

Necesitatea unui spațiu mai încăpător pentru sediul central al Mega Image vine ca rezultat al dezvoltării activității companiei din ultimul an. Spațiul ocupat de Mega Image, cu o suprafață închiriată de 3,360 metri pătrați, se află în noul proiect de birouri Plaza România Offices, deținut de Anchor Grup. Proiectul este o extensie a centrului comercial Plaza România transformată în spații de birouri, în urma unui proces amplu de renovare și modernizare. Mai exact, noile birouri Mega Image vor fi situate în aripa de est a clădirii mall-ului, la etajul al doilea.

Pe lângă această suprafață, sediul central Mega Image va dispune și de locuri de parcare dedicate, atat pentru angajați, cât și pentru vizitatori.

Un spațiu de birouri de 10.500 de metri pătrați integrat într-un centru comercial

Noul Plaza România Offices aduce un concept inovator în București: un spațiu de birouri de 10.500 de metri pătrați integrat într-un centru comercial. Angajații se vor bucura atât de confortul și facilitățile unei clăditi de birouri, cât și de accesul rapid la toate serviciile mall-ului. Magazinele, restaurantele, cinematograful Movieplex, centrul de fitness, saloanele de înfrumusețare sunt la un pas distanță de birouri. Mai mult, întregul complex dispune de circa 1800 de locuri de parcare.

Mall-ul reducerilor la Flanco (19 – 24 februarie)

„Mutarea sediului Mega Image într-un spațiu mai încăpător și în general mai ofertant este un efect logic al ritmului de extindere a companiei. Aceasta a crescut în mod constant în ultimii ani, atât ca cifră de afaceri, cât și ca număr efectiv de magazine, iar una dintre prioritățile noastre este să oferim condiții de lucru moderne pentru toți colegii noștri, inclusiv cei care își desfășoară activitatea în sediul central”, a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image România.

„Colaborarea de succes dintre Mega Image și Anchor Grup s-a extins, iar din iulie 2016 sediul central al partenerului se va muta în cel mai nou proiect al nostru – Plaza România Offices. Aşadar, ne bucură faptul că Mega Image este prima companie care va beneficia de facilitățile unui spațiu modern de birouri și în același timp de toate serviciile pe care centrul nostru comercial le oferă.

Gradul de satisfacție al angajaților ar trebui să fie un indicator important pentru toate companiile. Acesta este unul dintre motivele pentru care ne-am gândit chiar de la început să construim un spațiu de lucru eficient și să fructificăm sinergia dintre destinația de shopping și relaxare Plaza România și zona de birouri, la un pas distanță”, declară Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup.

Mutarea efectivă a sediului companiei în noul spațiu este în curs de pregătire și va avea loc la începutul lunii iulie. În acest moment, sediul central al Mega Image se află pe Strada Siret, nr. 95, spațiu ocupat din anul 2006. Numărul efectiv al angajaților Mega Image care vor avea birourile în noul sediu este de circa 400, din cei aproximativ 9.200 de angajați ai companiei, restul desfășurându-și activitatea în magazine și depozit.

Mega Image, în România

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 472 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (217), Shop&Go (252), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image își mută sediul central în noul spațiu de birouri din Plaza Romania

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: