Mega Image lansează campania aniversară “Vecini de 20 de ani”

Mega Image aniversează în luna octombrie, 20 de ani de la deschiderea primului supermarket pe piața românească.

Vecina-Nicoleta-PolanoMomentul este marcat printr-o campanie aniversară, „Vecini de 20 de ani”, care pune accentul pe valorile centrale ale brandului: încredere și calitate în relația cu clienții și partenerii săi.

În luna octombrie aniversăm 20 ani de angajament Mega Image în România. O cifră rotundă ca 20 nu ar fi putut trece neobservată și doresc să mulțumesc în principal clienților noștri pentru încrederea pe care ne-au acordat-o. De asemenea, le sunt recunoscător partenerilor noștri și felicit întreaga echipă Mega Image pentru devotamentul și susținerea pe care au manifestat-o de-a lungul timpului”,  a declarat Vasileios Stavrou, Director General Mega Image.

Pentru a celebra acest moment, Mega Image a lansat campania “Vecini de 20 de ani”, prin care sărbătorește alături de toți clienții săi primul lanț de supermarket lansat pe piața din România. În luna octombrie 50 de clienți reali vor deveni vedetele campaniei aniversare și vor beneficia de experiențe inedite pe parcursul întregii luni. Printre aceștia poate fi vecina ta de bloc, fostul coleg de școală sau mama prietenei tale.

Nicoleta Polano, vecina specialistă în bunătăți dulci, recompensează copiii cu prăjituri făcute după o rețetă chiar a ei; Neli Cerna, vecina pasionata de bucătărie, are un cadou pentru toți cei care iubesc gătitul. Urmăriți povestea vecinilor Mega Image accesând site-ul http://www.mega-image.ro/20ani/.

Mega Image a pregătit o serie de promoții pe tot parcursul lunii octombrie. La fiecare trei zile clienții beneficiază de produse la prețuri aniversare. Mai mult, game întregi de produse intră la reduceri. În fiecare zi de luni și marți a lunii octombrie, o altă categorie beneficiază de reduceri de 20% la toate produsele din gamă.

Vecinii merită să fie recompensați. La fiecare bon de o valoare mai mare de 20 lei aceștia primesc un talon răzuibil care poate aduce unul din miile de premii (de la electrocasnice la remobilarea casei) sau chiar premiul cel mare: un Nissan X-Trail.

Mai mult, pe perioada campaniei aniversare, Mega Image a pregătit pentru vecinii săi o colecție exclusivă de 3 cărți de rețete pentru mese de neuitat în familie, ce pot fi achiziționate la un preț redus cu 50%.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *