Mega Image lansează competiția de creație Mega Chic

Mega Image lansează competiția de creație Mega Chic prin care invită tinerii creativi, designeri cunoscuți sau în devenire să înscrie, în perioada 7 octombrie – 7 noiembrie 2014, idei pentru design-ul celei mai noi colecții de sacoșe de cumpărături Mega Chic by Mega Image.

Mega-ChicCompetiția de creație se desfășoară pe pagina de Facebook Mega Image, Facebook.com/MegaImageRomania, în cadrul aplicației dedicate Mega Chic, și este deschisă tuturor celor care își doresc să transforme clasicele sacoșe reutilizabile de cumpărături într-o adevărată colecție de accesorii de shopping.

Participanții au la dispoziție 3 teme de concurs – Eco Attitude, Creații Românești și Cult Urban – și pot înscrie în perioada 7 octombrie – 7 noiembrie 2014 cele mai revoluționare idei.

“Prin această provocare, ne dorim să ne ancorăm și mai mult în viața orașului nostru, care este o sursă inepuizabilă de inspirație și energie creativă. Energie pe care suntem încântați să o putem restitui zilnic celor care ne trec pragul prin proiecte inovatoare și experiențe surprinzătoare”, explică Adrian Nicolaescu, Director de Marketing Mega Image.

După încheierea perioadei de înscrieri, între 8 și 23 noiembrie, un juriu format din specialiști în fashion, fotografie și artă, alături de publicul larg, va selecta lucrările finaliste și câștigătorii care vor semna colecția de sacoșe de cumpărături Mega Chic by Mega Image. În final, cele 3 design-uri câștigătoare, câte unul pentru fiecare temă de concurs, vor deveni imaginea noii colecții de sacoșe Mega Chic, urmând a fi prezente în toate magazinele Mega Image din București și din toată țara.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,914 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image lansează competiția de creație Mega Chic

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: