Mega Image lansează „Fondul Mega Image pentru Comunitate”

Mega Image, cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, împreună cu Fundația Comunitară București, lansează primul apel de finanţare din “Fondul Mega Image pentru Comunitate” adresat locuitorilor și organizațiilor bucureștene. Fondul oferă finanțări în valoare totală de 100.000 lei pentru 10 proiecte din Bucureşti şi Ilfov care reactivează spiritul de comunitate al locuitorilor. Fondul Mega Image pentru Comunitate este finanțat de Delhaize Group și gestionat de Fundația Comunitară București.

Mega-ImageFondul sprijină o varietate de proiecte care susţin coeziunea în cadrul comunităților, în jurul unor teme precum spiritul civic, buna vecinătate, ecologia, mâncarea sănătoasă, educația și alte domenii. Grupurile de inițiativă, organizațiile nonguvernamentale, precum și locuitorii din București și Ilfov sunt stimulați în acest fel să colaboreze în proiecte care readuc oamenilor bucuria de a locui împreună.

Un juriu independent va examina aplicațiile și va decide care sunt cele 10 proiecte câștigătoare. Juriul este format din persoane cu experiență în domenii legate de implicare socială, comunitate și CSR și fac parte din organizații non-guvernamentale și companii multinaționale.

Calendarul complet, criteriile de eligibilitate, selecție, precum și formularele de aplicaţie sunt disponibile pe site-ul oficial al fondului http://mega-image.fundatiacomunitarabucuresti.ro/.

Fondată în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde 247 de supermarketuri în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (148) şi Shop&Go (99).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,073 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image lansează „Fondul Mega Image pentru Comunitate”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: