Next_Capitall

Mega Image lanseaza un nou concept de magazin: Shop & Go

Mega Image si-a depasit obiectivul anuntat la inceputul anului, prin deschiderea a 21 de noi supermarketuri in 2010, incluzand 5 noi magazine prevazute pentru luna Decembrie.

Pana la finalul anului Mega Image urmeaza sa mai deschida 3 noi supermarketuri Mega Image, din care doua in Bucuresti si unul in Targoviste. Mega Image Gloria urmeaza a fi deschis pe 17 Decembrie pe Str. Baba Novac nr.25, sector 3, va avea o suprafata de vanzare de aprox. 550 mp, iar pe 21 Decembrie 2010 se va deschide Mega Image Dambovita pe Calea Vitan, Nr 126 ce va avea o suprafata de vanzare de aprox. 680 de mp, fiind amplasat intr-o cladire noua cu 2 etaje si parcare proprie.

Azi, 15 decembrie 2010, se va deschide primul supermarket Mega Image in Targoviste, in complexul Muntenia, pe Bd Independentei, Nr. 2 ce va avea o suprafata de vanzare de aprox. 600mp.

In acelasi timp Mega Image a mai facut un pas in dezvoltarea retelei sale prin intrarea pe piata locatiilor de dimensiuni mai mici, de convenienta, sub un nou concept: „Shop & Go”. Primul Shop & Go a fost deschis la inceputul lunii decembrie, pe str. Delea Noua, in Bucuresti. Este vorba de un magazin de proximitate, practic, cu o suprafata de vanzare de aprox. 170 mp destinat sa atraga clientii din imediata apropiere. Noul concept ofera clientilor cumparaturi rapide si acces la o sortimentatie ce cuprinde peste 2.000 de produse cu accent pe produsele alimentare.

„Ne dorim ca Shop & Go sa faca parte din viata comunitatilor de la bloc, sa fie solutia ideala pentru clientii care vor sa se aprovizioneze de langa casa cu necesarul zilnic de produse. Shop & Go este magazinul care se gaseste langa tine in cartier, iti este la indemana.” a declarat Directorul General Xavier Piesvaux.

Urmatorul Shop & Go urmeaza sa fie deschis in Pantelimon pe 17 decembrie 2010.

Avand acces la puterea de achizitie a retelei Mega Image, ce va ajunge la un total de 72 de magazine pana la finalul anului, Shop & Go va putea oferi preturi competitive si produse de calitate in spatii restranse, cu o sortimentatie ce va acoperi nevoile de baza.

Prin deschiderea celor 5 magazine in luna Decembrie Mega Image acreat aprox. 95 de noi locuri de munca.

Mega Image si-a accelerat in acest an prezenta si pe segmentul discounterilor prin magazinele Red Market, confirmandu-si pozitia in aceasta categorie prin cele 12 locatii deschise, in acord cu strategia Delhaize Group.

Cu un portofoliu extins de magazine si noul centru logistic propriu ce va ce va fi dat in functiune in 2011, Mega Image confirma planurile de accelerare a expansiunii pentru anii urmatori.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image lanseaza un nou concept de magazin: Shop & Go
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. marinescu laura maria 25 august 2011, 12:05

    Buna Ziua. Doresc sa aplic pentru un post de Casier -Lucrator comercial la Mega Image Pantelimon cel care se construieste . Va rog sa ma ajuta-ti cu o adresa de contact. Multumesc

    Răspunde
  2. manole mariana 5 iunie 2012, 19:24

    BUNA ZIUA DORESC SI EU UN POST PT PAIINE,LUCRATOR COMERCIAL SI VINZATOR MEZELURI VA ROG FRUMOS AM MAI LUCRAT IN MAGAZIELE DV

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: